BAKI (2018)

BAKI (2018)

Jan. 28, 2022

Titulli Shqip : BAKI

Data e Lançimit : Jan. 28, 2022

Data e Përfundimit : Jan. 28, 2022

Sezone : 1

Episode : 26


Sezon 1


BAKI (2018)

1 - 1 : Sinkronizmi

1 - 2 :Artet e Errëta të Luftimit

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26Përshkrimi

Protagonisti, Baki Hanma, stërvitet me një përkushtim të madh që të tejkalojë babanë e tij, Yujiro Hanma, krijesën më të fuqishme në botë. Pesë prej të dënuarve me vdekje më të tmerrshëm janë drejtuar tek Baki për ta luftuar. Qëllimi i tyre është që të provojnë humbjen — fuqia e tyre e jashtëzakonshme i bëri ata që t’i mërzitet jeta, dhe tani kërkojnë Bakin me shpresën se ai do t’i shkatërrojë. Në këtë situatë të keqe, luftëtarë të tjerë “underground” mblidhen në krahë të Baki-t: Kaoru Hanayama, Gouki Shibukawa, Retsu Kaioh, dhe Doppo Orochi. Një përballje e fuqishme midis pesë kriminelëve të dënuar me vdekje dhe miqve të tij fillon tani!


Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!