Chainsaw Man (+16)

Oct. 11, 2022 Shueisha


Titulli Shqip : Njeriu Sharrë

Data e Lançimit : Oct. 11, 2022

Data e Përfundimit: Oct. 11, 2022

Sezone : 1

Episode : 12


Sezon 1


Përshkrimi

Denxhi është një djalë adoleshent që jeton me një Djall Sharrë të quajtur Poçita. Për shkak të borxhit të lënë pas nga babai i tij, ai ka bërë një jetë të rreptë, ndërsa ka shlyer borxhin e tij duke korrur kufoma djalli me Poçitën. Një ditë, Denxhi tradhtohet dhe vritet. Ndërsa vetëdija e tij zbehet, ai lidh një kontratë me Poçitën dhe ringjallet si “Njeriu Sharrë” – një njeri me zemër djalli.

Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!