Demon Slayer

Demon Slayer

Jan. 01, 2020


Titulli Shqip Vrasësi i Demonëve

Data e Lançimit Jan. 01, 2020

Data e Përfundimit Jul. 26, 2022

Sezone 1

Episode 26


Sezon 1


1 - 1 : Mizori

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26Përshkrimi

Është Periudha Taisho në Japoni. Tanxhiro, një djalë me zemër, i cili shet qymyr për të jetuar, gjen familjen e tij të therur nga një demon. Për t’i keqësuar gjërat, motra e tij e vogël Nezuko, e vetmja e mbijetuar, është shndërruar në një demon. Megjithëse i shkatërruar nga ky realitet i zymtë, Tanxhiro vendos të bëhet një “Vrasës Demonësh” në mënyrë që të mund ta kthejë motrën e tij përsëri në një njeri dhe të vrasë demonin që masakroi familjen e tij.Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!