b7d4cb359a3487b1228564459b065c6b-720p_Trim.mp4
dragon ball

Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’

Apr. 18, 2015 Japan 1 orë e 47 minuta Min.


Përshkrimi

Një ditë paqësore në Tokë, dy të mbeturit e ushtrisë së Frizës të quajtur Sorbet dhe Tagoma mbërrijnë në kërkim të Sferave të Dragoit me qëllim të ringjalljes së Frizës. Ata ia dalin, dhe Friza më pas kërkon hakmarrje ndaj Sajanëve.

Titulli Shqip : Sferat e Dragoit Z: Ringjallja

Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!