Dragon Ball Super

Dragon Ball Super

Mar. 06, 2022Titulli Shqip : Sferat e Dragoit Super

Data e Lançimit : Mar. 06, 2022

Data e Përfundimit : Jun. 15, 2022

Sezone : 1

Episode : 131


Përshkrimi

Shtatë vjet pas ngjarjeve të Dragon Ball Z, Toka është në paqe dhe njerëzit e saj jetojnë të lirë nga çdo rrezik që fshihet në univers. Megjithatë, kjo paqe është jetëshkurtër; një e keqe e fjetur zgjohet në errësirën e galaktikës: Birus, Zoti i pamëshirshëm i Shkatërrimit.

I shqetësuar nga një profeci se ai do të mposhtet nga një “Zot Super Sajan”, Birus dhe engjëlli i tij shoqërues Uis fillojnë të kërkojnë në univers për këtë qenie misterioze. Pa kaluar shumë, ata arrijnë në Tokë ku përballen me Gokun, një nga luftëtarët më të fuqishëm të planetit dhe miqtë e tij po aq të fuqishëm.


Sezon 1


Dragon Ball Super

1 - 1 : Çmimi i Paqes - Kush do të Marrë 100 Milionë Zeni?

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14


Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!