ERASED

ERASED Feb. 01, 2022

Titulli Shqip : Boku dake ga Inai Machi

Data e Lançimit : Feb. 01, 2022

Data e Përfundimit : Feb. 14, 2022

Sezone : 1

Episode : 12


Sezon 1


ERASED

1 - 1 : Kujtime në Sytë e Mi

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12
Përshkrimi

Satoru Fujinuma është një krijues mangash që po kalon vështirësi pas debutimit të tij. Por, kjo nuk ishte e vetmja gjë që e shqetësonte atë… Ai ka një aftësi të veçantë dhe super-natyrale për të parandaluar aksidentet dhe katastrofat duke u dërguar pas në kohë në incident para se të ndodhë, duke e përsëritur incidentit derisa të parandalohet. Një ditë, ai përfshihet në një aksident ku më pas akuzohet për vrasje. I dëshpëruar për të shpëtuar viktimën, ai shkon pas në kohë dhe gjen veten si një nxënës fillore, një muaj para se shoku i tij i klasës Kayo Hinazuki të humbë. Satoru tani nis një tjetër kërkim: që të shpëtojë Kayo dhe të zgjidhë misterin pas zhdukjes.

Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!