Hunter x Hunter

Hunter x Hunter

May. 01, 2020


Titulli Shqip Gjuetar x Gjuetar

Data e Lançimit May. 01, 2020

Data e Përfundimit Jul. 25, 2022

Sezone 6

Episode 148


Sezon 1


Hunter x Hunter

1 - 1 : Nisje x dhe x Miq

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26

1 - 27

1 - 28

1 - 29

1 - 30

1 - 31

1 - 32


Përshkrimi

Një Gjuetar është ai që udhëton nëpër botë duke bërë lloj-lloj detyrash të rrezikshme. Nga kapja e kriminelëve deri tek kërkimi i thellë brenda tokave të panumërta për thesare të humbura. Gon është një djalë i ri, babai i të cilit u zhduk shumë kohë më parë, si një Gjuetar. Ai beson se nëse mund të ndiqte rrugën e babait të tij, ai mund të bashkohej një ditë me të. Pasi bëhet 12 vjeç, Gon largohet nga shtëpia e tij dhe merr përsipër detyrën e hyrjes në provimin e Gjuetarëve, famëkeq për shkallën e ulët të kalimit dhe shkallën e lartë të vdekjes për t’u bërë një Gjuetar zyrtar. Ai fillon të miqësohet me Kurapikën i cili kërkon hakmarrje, mjekun e ri Leorio dhe ish-vrasësin rebel Killua në provim, me miqësinë e tyre që mbizotëron gjatë gjithë provave dhe kërcënimeve të shumta që ata hasin në karrierën e tyre si Gjuetarë.

Copyright © 2022 Animeepisode


This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!