8bc0a6e45f5675d3261d9a89d6c4d783-720p.mp4

Jujutsu Kaisen 0

Dec. 24, 2021JP1 orë e 45 minuta Min.PG-13


Përshkrimi

Juta Okkotsu është një gjimnazist nervoz, i cili vuan nga një problem serioz—shoqja e tij e fëmijërisë Rika është kthyer në një mallkim dhe nuk do ta lërë të qetë. Meqenëse Rika nuk është një mallkim i zakonshëm, gjendja e tij e vështirë vihet re nga Satoru Goxho, një mësues në Gjimnazin Xhuxhutsu, një shkollë ku ekzorcistët e rinj mësojnë sesi të luftojnë mallkimet. Goxho e bind Jutën të regjistrohet, por a mund të arrijë që të mësojë në kohë për t’u përballuar me mallkimin që e ndjek?


SHIKO/SHKARKO


Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!