My Hero Academia

My Hero Academia

Apr. 03, 2016


Titulli Shqip Akademia ime e Heroit

Data e Lançimit Apr. 03, 2016

Data e Përfundimit Aug. 04, 2018

Sezone 3

Episode 63


Sezon 1


My Hero Academia

1 - 1 :Izuku Midoria: Origjina

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26

1 - 27

1 - 28

1 - 29

1 - 30

1 - 31

1 - 32


Përshkrimi

Çfarë është një hero? Për Izuku Midoria-n, përgjigja për këtë pyetje ka qenë gjithmonë e thjeshtë: “Gjithçka që dua të jem!” Dhe kush është heroi i fundit? E pra, legjendari I Plotëfuqishmi, sigurisht. I Plotëfuqishmi është heroi numër një dhe gjithashtu “Simboli i Paqes” në botë. As në ëndrrat e tij më të mira, Izuku nuk mund të imagjinonte se së shpejti do të kalonte rrugët me heroin e tij të fëmijërisë…

Në Boku no Hero Academia, statusi qeveriset nga “Fuqitë” – superfuqitë unike që zhvillohen në fëmijëri. Por, për fat të keq, heroi otaku Midoria “Deku” Izuku kurrë nuk kishte një Fuqi. Kjo do të thotë, derisa ai të takohet me Të Plotëfuqishmin, heroi më i madh i të gjitha kohërave.

Transformimi i Izukut nga ëndërrues në superhero fillon në Akademinë e Yuei, shkolla e lartë e trajnimit të heroit në Japoni. Izuku është në qiell të shtatë kur ai pranohet në këtë akademi prestigjioze, veçanërisht kur zbulon se I Plotëfuqishmi është një nga mësuesit. Çfarë surprize ofron kjo akademi e fuqishme? Dhe a do të jetë Izuku në gjendje të vazhdojë me shokët e klasës së tij elitare?

Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!