naruto shippuden

Naruto Shippūden

Feb. 15, 2007

Titulli Shqip: Naruto Shippuuden

Data e Lançimit: Feb. 15, 2007

Data e Përfundimit : Mar. 23, 2017

Sezone : 20

Episode : 500


Përshkrimi

Naruto Shippuden është vazhdimi i serialit origjinal të animuar “Naruto”. Tregimi rrotullohet rreth një Naruto Uzumaki më të rritur dhe pak më të pjekur dhe kërkimin e tij për të shpëtuar shokun e tij Sasuke Uçiha nga Shinobi i Gjarpërinjve, Oroçimaru. Pas 2 vjet e gjysmë, Naruto më në fund kthehet në fshatin e tij Konoha dhe vendos të vendosë ambiciet e tij për të punuar, megjithëse nuk do të jetë e lehtë, pasi ai ka grumbulluar disa armiq (më të rrezikshëm), në ngjashmëri me organizatën shinobi ; Akatsuki.

Sezon 1


naruto shippuden

1 - 1 : Kthim në Shtëpi

1 - 2 : Akatsuki Fillon Lëvizjen

1 - 3:

1 - 4:

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26

1 - 27

1 - 28

1 - 29

1 - 30

1 - 31

1 - 32

Copyright © 2022 Animeepisode


This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!