One-Punch Man

One-Punch Man

Jan. 12, 2019

Titulli Shqip : ワンパンマン

Data e Lançimit: Jan. 12, 2019

Data e Përfundimit: Jan. 13, 2019

Sezone : 1

Episode : 12

Sezon 1


One-Punch Man

1 - 1 : Më i Fuqishmi

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26

1 - 27

1 - 28

1 - 29

1 - 30

1 - 31

1 - 32


Përshkrimi

Historia e Saitama, një hero që e bën këtë vetëm për qejf dhe mund të mposhtë armiqtë e tij me një grusht të vetëm.

Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!