Parasyte -the maxim-

Parasyte -the maxim-

Jan. 01, 2020

Titulli Shqip Paraziti -maksimumi-

Data e Lançimit Jan. 01, 2020

Data e Përfundimit Jan. 01, 2020

Sezone 1

Episode 24

Sezon 1


Parasyte -the maxim-

1 - 1 : Metamorfozë

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24Përshkrimi

Ata arritën në heshtje dhe errësirë, duke zbritur nga qielli me uri për mishin e njeriut. Parazitët – krijesa të huaja që duhet të pushtojnë dhe të marrin kontrollin e një trupi njerëzor për të mbijetuar – kanë ardhur në Tokë. Askush nuk e di sekretin e tyre përveç një studenti të shkollës së mesme, Shinichi Izumi, dora e djathtë e të cilit është pushtuar nga një parazit i huaj. Shinichi dhe Migi, paraziti në dorën e tij, formojnë pa dëshirë një miqësi dhe e gjejnë veten të kapur në mes të një lufte midis njerëzve dhe parazitëve.


Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!