SPY x FAMILY

SPY x FAMILY

Apr. 09, 2022


Titulli Shqip : Familje dhe Spiunë

Data e Lançimit : Apr. 09, 2022

Data e Përfundimit : Jun. 25, 2022

Sezone : 1

Episode : 12


Sezon 1


SPY x FAMILY

1 - 1 : OPERACIONI STRIX

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13

1 - 14

1 - 15

1 - 16

1 - 17

1 - 18

1 - 19

1 - 20

1 - 21

1 - 22

1 - 23

1 - 24

1 - 25

1 - 26

1 - 27

1 - 28

1 - 29

1 - 30

1 - 31

1 - 32


Përshkrimi

Historia e një spiuni i cili mundohet të shpëtojë botën nga kërcënimi i një oligarku me emrin Donavan Desmond.

Ku fati e bashkon me një vogëlushe ku rastësisht del që është telepatike, më pas bashkohet me një vajzë të maskuar si klerike e lartë në bashki por identiteti i së cilës është vrasëse profesioniste. A do të triumfojë drejtësia apo e keqja? A do të mundet kjo familje e shtirur të shpëtojë botën?


Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!