THE GOD OF HIGH SCHOOL

THE GOD OF HIGH SCHOOL

Jul. 06, 2020

Titulli Shqip: Zoti i Shkollës së Mesme

Data e Lançimit: Jul. 06, 2020

Data e Përfundimit: Sep. 28, 2020

Sezone: 1

Episode : 13

Sezon 1


THE GOD OF HIGH SCHOOL

1 - 1 : Fillim/ngritje

1 - 2

1 - 3

1 - 4

1 - 5

1 - 6

1 - 7

1 - 8

1 - 9

1 - 10

1 - 11

1 - 12

1 - 13


Përshkrimi

E gjitha filloi si një turne luftimi për të zbuluar më të fuqishmin e të gjithë gjimnazistëve të Koresë. Mori Jin, një mjeshtër në Taekwondo dhe një nxënës i shkollës së mesme, shumë shpejt zbulon se diçka më e madhe fshihet mbrapa këtij turneu.

Copyright © 2022 Animeepisode

This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!